bel ons voor een afspraak  013 - 504 37 30

mondhygiene praktijk Sophie Ruikes
logo sophie ruikes

 

 

 

..................
 
de praktijk
 
..................

 

 

het team

Wij vinden het belangrijk dat de patiënt zich bij ons in de praktijk zo prettig mogelijk voelt. Een persoonlijke benadering, rustige en duidelijke communicatie is hierbij van groot belang. De patient voelt zich gerust gesteld als die weet hoe het gebit ervoor staat, wat de behandelingsmogelijkheden zijn en wat een gekozen behandeling precies inhoudt.

Wij proberen de behandelingen zoveel mogelijk te laten uitvoeren door dezelfde mondhygiënist. Bij afwezigheid van die mondhygiënist zal de behandeling worden overgenomen door een andere mondhygiënist binnen onze praktijk. Als dit niet wenselijk is, dan zal de afspraak worden verzet.

In de praktijk komen patiënten uit Tilburg en omstreken. De tandarts verwijst patiënten naar ons door, maar ook zonder verwijzing bent u van harte welkom.

Sophie

Sophie Ruikes | mondhygiënist

Sophie Ruikes studeerde in 1993 af als mondhygiënist aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Direct na haar afstuderen werkte ze vier jaar in algemene tandartspraktijken in Tilburg. Het vak bood haar veel uitdaging en op 1 mei 1997 vestigde ze zich als zelfstandig mondhygiënist met de praktijk Sophie Ruikes mondhygienisten. Eerst in het centrum van Tilburg en in januari 2001 verhuisde de praktijk naar de Katwoudestraat in de Reeshof.

Om zich in het vak up-to-date te houden volgde Sophie de opleiding Mondverzorgende aan de Radboud Universiteit, die ze in 2004 heeft afgerond. Jaarlijks volgt Sophie trainingen en cursussen om haar kennis verder uit te breiden.

Sophie is een gedreven, perfectionistische en gemotiveerde mondhygiëniste. Ze heeft ervaring met angstige patienten.

 

Sophie is werkzaam op:
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 17:30
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 17:30