bel ons voor een afspraak  013 - 504 37 30

mondhygiene praktijk Sophie Ruikes
logo sophie ruikes

 

voorzijde pand

Kijk hier als u
on-line uw afspraak
wilt maken.

meer over uw afspraak

afspraak maken
Behandeling geschiedt op afspraak. Er wordt speciaal voor u tijd gereserveerd en u wordt gevraagd op tijd te komen. Verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren kenbaar te maken.

sms-service en/of e-mail service
Wanneer u bij ons een afspraak maakt krijgt u een afsprakenkaartje mee. U kunt ook gebruik maken van onze sms-service en/of e-mail service. U ontvangt enkele dagen voor uw afspraak een herinnering via een sms-bericht op uw mobiele telefoon of via uw computer. Het is niet mogelijk om een sms terug te sturen.

afspraak afzeggen of verzetten
U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraak. Verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren kenbaar te maken. Dus voor 09.30 uur 's ochtends van de voorgaande werkdag. Eerder wordt uiteraard zeer op prijs gesteld. Wanneer u een afspraak voor de maandag wilt annuleren verzoeken wij u dat op vrijdagochtend voor 09.30 uur te doen, daar anders de vrijgekomen tijd niet meer ingevuld kan worden. Zo voorkomt u dat wij de kosten alsnog bij u in rekening moeten brengen. De kosten voor een vergeten afspraak worden niet vergoed door de zorgverzekeraar!

verzet uw afspraak in uiterste noodzaak
Afspraken worden vaak maanden vooruit gemaakt. Als u een afspraak afzegt, kan daardoor pas een nieuwe afspraak over enkele maanden worden gegeven. Dat is niet in het belang van uw behandeling. Bovendien vormt de afgezegde afspraak vaak een onderdeel van een serie zorgvuldig geplande afspraken. Als u uw afspraak kort tevoren afzegt, kan de gereserveerde tijd meestal niet meer worden opgevuld.